Kip Cashew Recept
Ontdek hier ons heerlijke recept voor Kip Cashew. Een smakelijk gerecht dat perfect past bij onze whisky, bier en combinatie proeverijen.

Ingrediënten
Voor dit gerecht heeft u de volgende ingrediënten nodig:
- 1 kg kippedij
- 37,5 gr aardappelzetmeel of maizena
- 100 ml oestersaus
- 100 ml ketjap
- 100 ml gember siroop
- 1 tl gepureerde knoflook
- 100 gr taugé
- 2-3 stengels bosui
- Zout en peper

Bereidingswijze
Snij de kippedij in de blokjes van 1 bij 1cm. Meng de kip met de aardappelzetmeel. Frituur de kip in de frituurpan op 180 graden voor 4 minuten.
Snij de bosui in stukjes.
Meng de oestersaus, ketjap, knoflook en gember siroop in een bak en voeg de kip, taugé, bosui en cashen noten.
Eet smakelijk!

Serveren
Serveer de Kip Cashew met rijst of noedels en geniet van dit exotische gerecht met een glas van onze geselecteerde whisky of bier.