Chilli con carne

Ingrediënten
Dit recept is voor 4 personen:
- 500 gram rundergehakt
- 2 blikken kidney bonen (400 gr)
- 2 rode zoetpunt Paprika
- 1 blik tomaten blokjes (400 gr)
- 1 Ui
- 1 theelepel fijngehakte knoflook
- 2 theelepels tomatenpurree
- 1 runderbouillon blokje
- 100 ml water
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel komijn zaad
- 1 theelepel chilipoeder
- Zout en peper
Garnering
- Geraspte kaas
- 2 stengels Bosui
- Creme Fraise
Bereiding
Snipper de ui en de paprika. Bak de ui, paprika, knoflook en gehakt in een beetje olijfolie tot het gehakt doorbakken is.
Voeg de tomatenpurree toe. Bak deze 1 minuut mee.
Giet de bonen af en voeg ze samen met de tomatenblokjes toe.
Voeg de rest van de ingrediënten toe.
Kook in tot de gewenste dikte.
Serveer in een kom en top af met de garnering.
Eet smakelijk.