contentstrategie

VARA

Sauerkraut LWC maakte in opdracht van guerrilla marketingbureau Paint it Yellow, de poster voor de VARA-comedy ‘JEUK’. De poster is in alle grote steden van Nederland verspreid. Het bijgaande filmpje toont dat het mooi fotograferen van de plekken waar de posters zijn geplakt soms wat lastig is. Overal jeuk...


Over de serie JEUK.

Een feest van herkenning voor mannen, een zucht van herkenning voor vrouwen... Dat is ‘JEUK’, de meest schaamteloze én schaamtevolle comedy van Nederland. Thomas Acda speelt Thomas, Peter Heerschop speelt Peter, Jelka van Houten speelt Jelka. Ze zijn een versie van zichzelf in een droogkomische, tiendelige serie, die deels gescript én deels geïmproviseerd is. Thomas en Peter komen terecht in ongemakkelijke en pijnlijke situaties, die zó gênant zijn dat je er plaatsvervangend jeuk van krijgt.

Je moet besneden worden, omdat je door een vernauwing van de voorhuid niet meer recht in de pot kunt pissen. Of je komt een bordeel uit en loopt je vrouw tegen het lijf… In ‘JEUK’ is de kijker getuige van belevenissen die even pijnlijk als hilarisch zijn.

Cast

Thomas: Thomas Acda
Peter: Peter Heerschop
Jelka: Jelka van Houten
Ellen: Ellen Parren

Crew

Regie: Job Gosschalk
Producent: Kemna & Zonen, Zentropa Nederland
Eindredactie VARA: Robert Kievit

Gastrollen in ‘JEUK’ worden gespeeld door onder anderen Halina Reijn, Patrick Lodiers, Diederik Ebbinge, Kees Tol, Rick Engelkes, Ferri Somogyi, Frederik Brom en Guus Verstraete.
‘JEUK’ is gebaseerd op de Deense comedyserie ‘Klown’.

‘JEUK’, vanaf 6 januari 2014 tien weken lang op maandag om 21.25 uur bij de VARA op Nederland 3.
Bron: tv-visie.nl