contentstrategie

CCCP


VCK Travel

Het managen en organiseren van zakenreizen; daar heeft VCK Travel haar specialisme van gemaakt. Aan elke reis voegt VCK Travel een onderscheidende dosis kennis en expertise toe, maar ook iets persoonlijks. Dat zit in het karakter van deze organisatie.

Samen met CCCP werkte Sauerkraut LWC aan de realisatie van de corporate website, de restyling van de corporate identity en de communicatie-toolkit van VCK Travel.

Rotterdam Energy Port

In de haven van Rotterdam komt alles samen: kolen, aardgas, biomassa, warmte, stoom, wind en zon. Rotterdam Energy Port is de Noordwest-Europese hub voor de aanvoer, productie en distributie van energie. Van oorsprong vooral conventionele energie maar al snel een steeds duurzamere mix, waarbij de carbon footprint wordt verminderd.

CCCP, Milo Media en Jasper Spronk hebben samen de animatie ’Rotterdam Energy Port’ ontwikkeld, waarin de visie van het Havenbedrijf en het proces in de haven in 2,5 minuut wordt uitgelegd.

 

Wim Bosman

De Wim Bosman Groep is een 3PL+ (third party logistics) dienstverlener met een sterk wereldwijd netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributie-oplossingen.

Met de thema-website Goedenoabers.nl worden zachte waarden verbonden met het merk Wim Bosman. Deze zachte waarden zijn: goed informeren, bereikbaarheid, buitengewoon presteren, betrouwbaarheid, proactief en samen. De website is gelaagd en laagdrempelig. Sauerkraut LWC en CCCP zijn samen verantwoordelijk voor de strategie, het webdevelopment en design van deze website.

Crew.NET

Het inplannen van scheepsbemanningen op schepen is een tijdrovend en complex proces. Alle handelingen moeten precies op elkaar worden afgestemd en er mag niets aan het toeval worden overgelaten. VCK Travel is de eerste Nederlandse Marine Travel Specialist die rechtstreeks informatie koppelt vanuit verschillende systemen. Ze maken dit mogelijk via Crew.NET. Crew.NET is een reserveringssysteem dat complexe boekingsprocessen vereenvoudigt. Met behulp van een overzichtelijke interface wordt de nieuwe scheepsbemanning eenvoudig ingepland.

Om dit systeem op een inzichtelijke manier uit te leggen is er een animatie ontwikkeld. Hierin wordt het boekingsproces doorlopen en toegelicht. Voor deze animatie verzorgden Freddie Compier en Jasper Spronk samen met CCCP, het script, de voice over tekst, de vertaling, het artwork en de begeleiding van de productie. Het wordt onder andere ingezet op beurzen en website van VCK Travel.