contentstrategie

Work


Canon

Voor Canon Europe heeft Jasper Spronk (Sauerkraut LWC) samen met Jeroen de Mooij (The First Floor) de 3D-mapping verzorgd voor de presentatie van het topmodel van Canon: de imagePRESS C800.

Gek op Werk

Voor Gek op Werk heeft Sauerkraut LWC een animatie ontwikkeld, waarmee op een luchtige manier de vooruitgang op het gebied van de psychiatrie wordt benadrukt.

VARA

Sauerkraut LWC maakte in opdracht van guerrilla marketingbureau Paint it Yellow, de poster voor de VARA-comedy ‘JEUK’.

G’ROF Festival

Met G'rof geweld heeft Sauerkraut LWC de huisstijl verzorgd voor het Rotterdam Openlucht Festival 2014, georganiseerd door Stichting De Creatie.

ENTREZ magazine

In opdracht van Blend Media heeft Edson Goes als art director geparticipeerd in de ontwikkeling van het tablet magazine ENTREZ. Daarnaast heeft hij ook meegewerkt aan de technische realisatie ervan. Het eerste luxe Home & Living magazine dat alleen op tablet verschijnt.

CCCP

Samen met CCCP heeft Sauerkraut LWC onder andere gewerkt voor VCK Travel, Port of Rotterdam en Wim Bosman.

Westfriesgasthuis

Het magazine Te Gast, uitgegeven door het Westfriesgasthuis, is een glossy dat laat zien waar het Westfriesgasthuis voor staat en wat er speelt.

Erasmus MC

Meer dan dertig jongens tussen de 15 en 23 jaar die lijden aan de bloedziekte hemofilie hebben een ontmoeting gehad met Formule 1-coureur Giedo van der Garde op het racecircuit van Zandvoort. Samen met CCCP heeft Sauerkraut LWC belangenloos meegewerkt aan deze dag die was georganiseerd door hemofilie-behandelcentrum.

KEM Kliniek

De KEM Kliniek staat voor hoogwaardige medische zorg met persoonlijke aandacht voor de cliënt, als het om orthopedische en plastische chirurgie gaat. Sauerkraut LWC heeft de corporate identity van de KEM Kliniek en website verzorgd.

AMNG

Voor de Amsterdam Medical Negotiation Group (AMNG) heeft Sauerkraut LWC de corporate identity en de website ontwikkeld. Binnenkort wordt aan de website een uitgebreide webshop toegevoegd.

Rotterdamsche Zeilvereeniging

In 2012 vierde de Rotterdamsche Zeilvereeniging haar 100 jarig bestaan. Aan Sauerkraut LWC werd gevraagd het lustrumboek te maken. Een mooi project! Water, zeilen, de Kralingse Plas...

Maassilo Rotterdam

Twee jaar lang worden er 3D-animaties geprojecteerd op de enorme gevel (bijna 1000 m2) van de Maassilo, Rotterdam. Sauerkraut LWC is initiatiefnemer en begeleider van dit project.

Global Factories

Global Factories heeft een grote expertise op het gebied van de integratie van internet-technologie en software engineering. Sauerkraut LWC heeft voor Global Factories de corporate website ontwikkeld.

Triade

Triade is een zorginstelling in Flevoland en biedt zorg aan gehandicapten, jeugd en mensen met psychosociale problemen. Sauerkraut LWC geeft het nieuwe merkverhaal en de complete identity van Triade vorm.