contentstrategie

Kunst in je hotelkamer

Iedereen kent het wel. De mooi opgevouwen handdoeken op het bed van je hotelkamer. Elke keer word je weer verrast met een nieuw stukje artwork. Ik heb altijd bewondering voor deze vorm van origami. Wat een werk moet dit zijn geweest. Of zal het een kwestie van een paar luttele seconden zijn? Ik kan me voorstellen dat het op een gegeven moment routine wordt. Toch kan ik het niet laten om het af en toe ook te proberen. Blijft lastig. Ook vraag ik me altijd af of de kunstwerken groter en uitgebreider worden, naarmate je in een luxueuzer hotel verblijft. Om de opening van het citizenM hotel in New York te vieren heeft KesselsKramer onderstaand reclamespotje gemaakt. Hierin willen ze benadrukken dat luxe betaalbaar is en wordt er afscheid genomen van hotel clichés.

Deel dit artikel

  • Google+