contentstrategie

Bloggen is niet voor tiepmietjes

Hoe schrijf je een goede blog? Alleen al het vinden van een geschikt onderwerp vind ik lastig. Om inspiratie op te doen lees ik andere artikelen, kijk ik mooi gemaakte filmpjes en zie ik heel veel inspirerende beelden langskomen. En natuurlijk lees ik ook de blogs van mensen die me interessant lijken. Voor ik het weet ben ik twee uur verder en zit ik met een hoofd vol ideeën en heb nog steeds geen eigen onderwerp. De juiste keuze maken voor een blog is moeilijk. Online kwam ik deze infographic tegen. Die gaat me bij mijn volgende blog op weg helpen, maar is voor deze blog mijn onderwerp. Met humor en toch gedegen wordt beschreven wat er allemaal komt kijken bij het schrijven van een blog. Als ik me bij mijn volgende blog dáár nou aan hou...

Deel dit artikel

  • Google+