Broodje bal

Ingrediënten 

Dit recept is voor 4 personen.

  • 4 pistoletjes
  • 500 gram rundergehakt
  • 1 ei
  • 50 gram paneermeel 
  • 1 theelepel worchestersersaus
  • 1 eetlepel Magic Dust van Mike Mills

Optioneel

  • Saté saus (Wijko geconcentreerde saté saus voor 10 porties)

Bereiding

Verdeel de braai in een direct en indirect gedeelte.

Meng het gehakt, ei, paneermeel, kruiden en worchestersersaus. Kneed alles goed door elkaar en draai ballen van 40 gram per stuk.

Leg de pistolletjes op het indirecte gedeelte  tot ze gaar zijn en de ballen op het directe deel. Blijf de ballen draaien tot ze gaar zijn.

Maak de saté saus klaar zoals aangegeven op de verpakking.

Snij de pistolletjes open. Leg de ballen op het broodje en doe er 2 eetlepels saté saus over.

Eet smakelijk